infoblock

HOGYAN VÁSÁROLHAT?

Webáruházunk kereskedelmi partnereink minél szélesebb körű kiszolgálását hivatott segíteni. A megszokott rendelési lehetőségek mellett – telefon, e-mail - ezzel tesszük teljessé partnereink számára termékeink elérését.

Fontosnak tartjuk, hogy partnereink minél gyorsabban, és egyszerűbben intézhessék rendeléseik leadását.

 • Meglévő partnereink részére üzletkötőink által személyesen, és e-mailen eljuttattuk a webáruház használatához szükséges felhasználói nevet és az ideiglenes jelszót.
 • Új partnereink sikeres regisztrációt követően vehetik igénybe webáruházunk szolgáltatásait.
 • Regisztráció nélküli vásárlásra webáruházunkban nincs lehetőség.

Alábbi leírásunk célja, hogy segítsük Önöket új webáruházunk használatában.

REGISZTRÁCIÓ

Új partnereink részére a weboldal nem nyújt regisztrálási lehetőséget. Kapcsolatfelvétel után munkatársaink hozzák létre, és juttatják el a szükséges hozzáféréseket az illetékesekhez.

Meglévő partnereink a madahus.hu weboldal fejlécében található bejelentkezési felületen, a munkatársunk által kiküldött hozzáférésekkel tudnak bejelentkezni a megrendelő felültre.

 

RENDELÉS LEADÁSA

A webáruházon keresztül leadott rendeléseket saját hűtős gépjárműveinkkel, a hét 5 munkanapján, illetve ünnepnapok esetén külön meghatározott kiszállítási rend szerint szállítjuk ki.

A rendelés menete:

 • Jelentkezzen be a madahus.hu weboldalon a megkapott adatokkal!
 • A rendszer azonnal a terméklistára irányítja Önt, ahol ki tudja választani, hogy melyik termékből milyen mennyiségben szeretne a kosarába tenni, ezt a sor végén található kosár ikon segítségével teheti meg.
 • A kosár összeállítása után a lista feletti összegző ikonra kattintva léphet a kosár megtekintésére, ami egyben a megrendelőlap is.
 • Ezen a felületen tudja kiválasztani a szállítási és fizetési módot.
 • A szállítási és számlázási adatok megadása során legyen kedves minden mezőt pontosan kitölteni, a bevitt adatokat ellenőrizni.
 • A megrendelőlap végén lehetősége van megjegyzést fűzni a rendeléshez, amennyiben úgy gondolja van olyan információ, amit munkatársainkkal szeretne megosztani.
 • A vásárlási, szállítási és fizetési feltételeket el kell fogadnia a rendelés leadása előtt.
 • A kosár összeállítása és a megrendelőlap ellenrzése után kattintson a "Megrendelés leadása" gombra, ezzel elküldi munkatársunknak a rendelést.

A megrendeléseket a készlet erejéig tudjuk teljesíteni!

VÁSÁRLÁSI  FELTÉTELEK

A weboldal üzemeltetője a Mada-Hús Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató), aki a jelen tájékoztatóban (ÁSZF) foglaltak szerint vállalja az Interneten a www.madahus.hu címen elérhető oldalon, internetes áruházán keresztül történő kereskedelmi szolgáltatást, annak megrendelésétől az áruk kiszállításáig.

Kérjük, figyelmesen olvassa el jelen feltételeket mielőtt rendelését leadná, mivel annak teljesítése az itt található előírások alapján történik. 

Üzemeltetői adatok:

Cégnév: Mada-Hús Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 4564 Nyírmada, Hízlalda u. 2.

Adószám: 11807007-2-15

Cégjegyzékszám: 15 09 065618

Elektronikus elérhetőség: info@madahus.hu

Szállítási és fizetési feltételek

A szállítási és fizetési feltételekről minden esetben külön tájékozatót küldük parnereink részére.

A szerződés érvényessége, hatálya és megszűnése, elállás joga

Megrendelő és a Szolgáltató között a jogviszony határozott időre jön létre, amely a konkrét megrendelés leadásától, a megrendelésben leadott áruk kiszállításáig, azok átvételéig tart. A felek között létrejött jogviszony a teljesedésbe menetellel megszűnik, ez azonban nem érinti a Megrendelő azon jogát, hogy a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletben rögzített elállási jogával éljen, a rendeletben meghatározott módon és feltételek betartásával.

Az áru kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül az érvényben lévő törvényi rendelkezések szerint a vásárlónak lehetősége nyílik a rendeléstől való elállásra (a megvásárolt áru visszaküldésére). Az elállási igényt legkésőbb a rendelés átvétele utáni 8. munkanap végén kell elküldenie emailben az info@madahus.hu. címre ügyfélszolgálatunkra. Az elállást a vásárló nem köteles megindokolni. A visszaküldésnél felmerülő költségeket a vásárló köteles megfizetni, de az elállás elfogadása esetén a rendelés teljes összege visszafizethető a vásárló részére (a szállítási díjat is beleértve). Az elállás jogát csak nem romlandó, illetve természeténél fogva visszaszolgáltatható áruk esetében gyakorolhatja a vásárló, és csak abban az esetben, ha az árut sértetlenül juttatja vissza. A sértetlenséget kizárja a felbontott külső csomagolás. Az áru visszajuttatása történhet személyesen is, előzetes időpont-egyeztetés után. Vagy lehetőség van az elállás érvényesítésére a következő rendelés kiszállításánál is. Az elállás elfogadása és az áru visszavétele után a különbözeti összeg elszámolása készpénzben történik, legfeljebb az elállás elfogadásától számított 15 napon belül.

Az elállás érvényesítéséhez kérjük, keressen minket a megadott elérhetőségeink bármelyikén, és ott segítenek Önnek a lebonyolításban. Ezzel párhuzamosan fontos, hogy az elállás tényét írásban (e-mail, postai levél) is jelezze! Felhívjuk azonban vásárlóink figyelmét, hogy a termék átvétele után tapasztalt bármilyen minőségbeli probléma esetén forduljanak bizalommal hozzánk, mert minden olyan esetben amikor a vásárló felelőssége egyértelműen kizárható, saját költségünkön gondoskodunk a hibás vagy használhatatlan (pl. romlott) áruk cseréjéről.
Amennyiben a Szolgáltató a megrendelést bármely más okból teljesíteni nem tudja, arról a Megrendelőt haladéktalanul e-mail-ben, vagy telefonon értesíti.

Ha a Szolgáltató helyettesítő termékkel, illetve szolgáltatással teljesít, az elállási jog gyakorlása folytán a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Szolgáltatót terhelik.

Záró rendelkezések

Amennyiben a felek között létrejött szerződéssel, illetve a teljesítéssel kapcsolatban bármilyen vita merül fel, felek azt elsősorban békés úton rendezik. Amennyiben ez nem vezet eredményre, felek a jogvitájukra a Debreceni Járási Bíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.

A Szolgáltató és a Megrendelők között létrejött jogviszony nyelve: magyar.

A Szolgáltató és a Megrendelők között létrejött jogviszony tekintetében a polgári jogviszonyra vonatkozó mindenkor hatályos joganyagok, jogszabályok, de különösen az 2013.évi V. törvény a polgári törvénykönyvről, valamint a 17/1999. (II. 5.) Korm. Rendelet, a távollevők között kötött szerződésekről irányadó.

 

E-mail
info@madahus.hu
Facebook Google+