infoblock

BEMUTATKOZÁS

 

Cégünk sertés vágásával, darabolásával, nagykereskedelemmel és kiskereskedelemmel foglalkozik. Székhelye Nyírmada, mely Magyarország észak-keleti részén Nyíregyházától 40 km-re fekszik keleti irányban.

A sertés vágó és daraboló üzem 2005-ben épült. Ekkor kapta meg az EU-s minősítést és az ezt igazoló ovális bélyegzőt (HU 533). Éves viszonylatban 52-55 ezer db hízósertés vágását végezzük, melyet félsertésként, valamint egyre növekvő mértékben bontott húsként értékesítjük.

 

Ellenőrzött alapanyagok

A vágóhídra a sertés alapanyagot jelentős részben a cégcsoporthoz tartozó Pig & Hús Sertéstenyésztő és Hizlaló Kft. biztosítja. A Pig & Hús évente 42.000 malacot állít elő, melyből 30.000 db-ot értékesít, 12.000 db-ot felhizlal, az értékesített malacok nagy részét a Mada - Hús Kft visszavásárolja a hizlalótelepekről, ezzel biztosítva az állandó, jó minőséget.

 

Korszerű, higiénikus húsfeldolgozás

A vágósertés jelentős része cégcsoportunk saját üzemeltetése alatt álló sertéshízlaló telepein (Pig&Hús Kft.) nevelt állományból származik. A sertéstelepeken ellenőrzött körülmények között, az egészségügyi szabályokat messzemenőkig betartva végezzük a sertés hízlalást. 

 

Ellenőrzött körülmények

A feldolgozást Európai Uniós normáknak megfelelő, higiénikus, korszerű vágóhídon végezzük. Üzemünk KMS, azaz Kiváló Magyar Sertés védjeggyel rendelkezik. A vágóhídon évente 52-55 ezer sertés vágása történik, melynek egyre nagyobb részét darabolva értékesítjük a saját bolthálózaton, valamint a nagykereskedelmi lerakaton keresztül.

 

Nagykereskedelem

Tevékenységünk szélesítésére nagykereskedelmi lerakat működtetését kezdtük el (2009. május). Telephelye Nyíregyháza Tünde u. 2 alatt található, ahonnan jelenleg 8 terítőjárattal Szabolcs, Hajdú, Heves és Borsod megyei partnereket látunk el sertés, marha és baromfi tőkehússal, valamint húskészítményekkel (felvágottak, füstölt termékek stb.) A nagykereskedelmi tevékenység jól kiegészíti alaptevékenységünket. A nagykereskedelmi lerakaton keresztül értékesített húskészítményeket és füstölt termékeket azon partnereinktől vásároljuk, akiket alapanyagokkal is ellátunk. A meglévő partneri körünket így már húskészítményekkel is ki tudjuk szolgálni.

 

 

 

E-mail
info@madahus.hu
Facebook Google+